Proljetni međunarodni bjelovarski sajam

Na sajmu u Gudovcu prodan traktor vrijedan 2,5 milijuna kuna, ponovno izlažu Višnja i Zdravko Pevec

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
02.04.2022.
u 19:57

Direktor tvrtke Bjelovarski sajam Zlatko Salaj na jučerašnjem je otvaranju istaknuo zadovoljstvo odazivom izlagača kojih je ipak 30-ak posto manje

U Gudovcu pokraj Bjelovara jučer je otvoren 23. Proljetni međunarodni bjelovarski sajam, na kojemu više od 400 izlagača iz desetak zemalja predstavlja najnovija dostignuća u poljoprivredi, na stotinu tisuća četvornih metara natkrivenih i otvorenih površina.

Najskuplji primjerak ovogodišnjeg sajma, traktor marke Fendt vrijedan 2,5 milijuna kuna, prodan je još prvog dana sajma.

Foto: Damir Spehar/PIXSELL, ilustracija

U sklopu Proljetnog sajma koji traje do nedjelje, 3. travnja, održava se i 17. međunarodni pčelarski sajam te Sajam opreme za hortikulturu HOROP, Sajam građevinske i komunalne opreme GRO-KO. Usto, zahvaljujući kvalitetnoj suradnji s uzgajivačima, u sajamskim štalama bit će konji i goveda.

A na sajmu se ove godine našao i štand Zdravka i Višnje Pevec. Na štandu su izloženi razni modeli kosilica, a najavljili su i pokretanje novog biznisa. 

- Nekad smo krenuli s 25 modela kosilica, danas imamo daleko širi asortiman, a dobili smo i najvećeg europskog proizvođača kosilica Alpina Stiga, tako da se nadamo dobrom početku. Ne razmišljamo o prevelikom biznisu, ali korak po korak - najavio je Zdravko Pevec. 

Direktor tvrtke Bjelovarski sajam Zlatko Salaj na jučerašnjem je otvaranju istaknuo zadovoljstvo odazivom izlagača kojih je ipak 30-ak posto manje u odnosu na rekordnu 2019. godinu.

"Proljetni sajam održava se na čak 100 tisuća četvornih metara površine i zbog toga je najveći ne samo u Hrvatskoj nego i u regiji", rekao je Salaj.

Ključne riječi

Komentara 4

VO
vorda400
08:24 03.04.2022.

Premalo su dobili zatvora za pronevjeru a da ne pričam kaj su radili zaposlenicima totalno su uništili privatne prijevoznike svojim potezima da i oni za upola manjom cijenom razvoze robu ali puknuo je na građevini koja mu je "pojela" sav kapital pa je išao na pronevjeru milijuna kuna Ali naše krivosuđe je poznato po tome da kriminalci ako imaju dobre odvjetnike i novca za potplatiti sudove obično se izvuku kao pevec

TT
tik tak
08:11 03.04.2022.

Podrška Višnji i Zdravku...Navijam za vas da uspijete jer vam je nepravedno oduzeta firma...Treba za to optužiti onog debelog krmka koji vam je to oduzeo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije