NAKON OPERACIJE KRAJNIKA

Na Svetom Duhu potvrdili: Preminulo je sedmogodišnje dijete, odmah smo sve obavijestili

Tomašević otvorio nove prostorije Dnevne bolnice u okviru KB Sveti Duh
Emica Elvedji/PIXSELL
26.07.2024.
u 12:16

Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji i šest dana po otpustu iz bolnice, u ranim jutarnjim satima dovezeno bez vitalnih funkcija

Dijete nepoznate dobi preminulo je tjedan dana nakon operacije krajnika koja je obavljena u Kliničkoj bolnici Sveti Duh, doznali su danas u 24sata, a bolnica je potvrdila informaciju. "Nažalost točna je informacija da je u prostoru Reanimacije Objedinjenog hitnog bolničkog prijema Kliničke bolnice "Sveti Duh", u četvrtak, 25.7.2024., nakon provedene reanimacije, preminulo sedmogodišnje dijete", objavili su. "Dijete je, sedam dana po učinjenoj tonzilektomiji na Klinici za otorinolaringologiju i kirurgiju glave i vrata KBSD i šest dana po otpustu iz Bolnice, kolima Zavoda za hitnu medicinu Zagrebačke županije-ispostava Zaprešić, u ranim jutarnjim satima dovezeno bez vitalnih funkcija", kazali su i dodalu kako je bolnica odmah obavijestila Ministarstvo zdravstva, II Policijsku postaju Zagreb Črnomerec, pokrenula postupak unutarnjeg nadzora, kako bi se ispitale sve okolnosti slučaja te zaposlenicima Bolnice, uključenima u proces liječenja, pružila hitnu psihološku pomoć.

Komentara 2

Avatar Urban Fox
Urban Fox
15:30 26.07.2024.

Jeftin je život u Hrvatskoj!!

ZA
Zagrebčanka
13:18 26.07.2024.

U svim našim bolnicama osoblje je zaboravilo prati ruke. Da dođe neka normalna inspekcija, mislim da bi ih sve zatvorili. Operacije su komplicirane i uspješne, ali pacijenti dobivaju sepse i umiru od prljavštine. Ovo nije pretjerivanje, nego normalna observacija. Gdje god sam bila i pratila što rade, nitko, ali baš nitko, niti liječnici niti sestre, nisu prali ruke izmemđu pacijenata. NIkad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije