26.11.2013. u 12:00

Smijemo li optužbi da je megaloman dodati i da je bio piroman?

Nadan Vidošević, bivši predsjednik HGK, u vlasništvu ima i više od 4000 kvadrata uz more u Pješčanoj uvali pokraj Medulina. Trenutačno teren vrijedi oko milijun eura, ali kada ga je vidoviti Nadan kupovao, bila je to šuma vrijedna 23 tisuće eura ako je vjerovati Šimi Vidulinu, Vidoševićevu prvom suradniku iz Istre, odnosno 16 tisuća ako je vjerovati računima. Nakon što je Nadan postao vlasnikom, 1999. na terenu je izbio veliki šumski požar, šume je nestalo i teren je kasnije postao građevinska zona, piše Jutarnji. Smijemo li optužbi da je megaloman dodati i da je bio piroman?

U vijećnici se šalio na temu zlostavljanja žena

Boris Ćurković, predsjednik splitskog Gradskog vijeća, na osobit način obilježio je Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama. Na pitanje šefa HDZ-a Petra Škorića kada će Grad napraviti sigurnu kuću za zlostavljane žene pokušao je ispasti duhovit. “Dobio muž tri mjeseca zatvora jer je tukao ženu. I kaže on sucu: Ali suče, to je moja žena, nije tuđa”, rekao je Ćurković, a na primjedbu da je neukusan branio se da je to “slučaj iz sudske prakse“.

Svakog mjeseca u svakom pogledu sve više nazadujemo

Branko Grčić, potpredsjednik Vlade, prije samo 40 dana najavljivao je da ćemo u odnosu s EU ove godine biti u plusu 165 milijuna eura. Jučer se korigirao – bit ćemo u plusu 6 milijuna eura. Do kraja godine – evo nama i minusa.

Šuica nam želi približiti raspravu o buci auta u EU

Dubravka Šuica, hrvatska europarlamentarka, nada se da će izlaznost na europske izbore za šest mjeseci biti veća od vrlo skromnih 20 posto kada je i sama izabrana. Kako bi motivirala građane za izlazak, Šuica u Novom listu najavljuje javne tribine na kojima bi im objasnila zašto ih se tiču europske direktive.

– Neki dan smo raspravljali o buci motornih vozila, došlo je do sukoba između Francuza i Talijana te Austrijanaca i Nijemaca. To se građanima mora približiti – tumači nam Šuica. Za iduću tribinu Dubravke Šuice tražit će se stolac više jer svi napeto iščekujemo kako je završila rasprava o širini auspuha u Europskoj uniji.

Komentara 1

ZA
zagorec1
14:03 26.11.2013.

Ha ha ha Šuica i znanje!!! ha ha ha Elita hdz-a Šuica i Kravamarko!!! Najzalosnije od svega sto im je Ruza Tomasic donjela te glasove a sebi potpisala ispis iz politike!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije