ODMAZDA ZA HANIJU

Najavljenu osvetu Irana Izraelu bi mogli dugo čekati, tvrde iz Irana

IRAN-TEHRAN-QASSEM SOLEIMANI-ASSASSINATION-ANNIVERSARY-GATHERING
Foto: Gao Wencheng/XINHUA
1/2
20.08.2024.
u 17:39

Iran i Hamas su optužili Izrael za napad u kojem je ubijen Hanija nekoliko sati nakon što je prisustvovao inauguraciji novog iranskog predsjednika Masuda Pezeškijana

Moguće je dugo čekanje iranske odmazde protiv Izraela, rekao je glasnogovornik Iranske revolucionarne garde Alimohamad Naini u utorak, objavili su državni mediji. Bliski istok se priprema na najavljenu osvetu Irana zbog ubojstva Hamasovog čelnika Ismaila Hanije u Teheranu 31. srpnja. Izrael nije priznao ni porekao odgovornost za ubojstvo.

"Vrijeme ide nama u prilog, a razdoblje čekanja na ovaj odgovor bi moglo potrajati", kazao je Naini, što se odnosilo na odmazdu protiv Izraela, te je ponovio da "neprijatelj" može očekivati proračunat i precizan odgovor.

Iranski vođe važu sve okolnosti, a odgovor Islamske Republike možda neće biti ponavljanje ranijih postupaka, dodao je, prenose iranski državni mediji.

VEZANI ČLANCI:

Iran i Hamas su optužili Izrael za napad u kojem je ubijen Hanija nekoliko sati nakon što je prisustvovao inauguraciji novog iranskog predsjednika Masuda Pezeškijana.

 

GALERIJA U ovoj podzemnoj bolnici  u Izraelu alarmantno stanje: Osoblje se priprema za osvetu Hezbollaha

IRAN-TEHRAN-QASSEM SOLEIMANI-ASSASSINATION-ANNIVERSARY-GATHERING
1/8
Ključne riječi

Komentara 2

OP
ophidity
11:21 21.08.2024.

Krećo Hanija presudila mu čakija, ne razumiješ ti to druže sudija.

FU
Fusnota
19:13 20.08.2024.

Podatke par raketa Hutima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije