i dalje bez traga

Najopsežnija potraga za nestalim Vukovarcem Ivicom Šmitom

ivica smit,potraga (1)
Foto: Branimir Bradarić/VLM
1/3
23.03.2013.
u 20:57

U akciju traženja uključili su se pripadnici Hrvatske Gorske službe spašavanja (HGSS), Stožer za zaštitu i spašavanje grada Vukovara, ronioci Vukovara i Slavonskog Broda kao i ribočuvari

Tijekom današnjeg dana u Vukovaru je održana do sada najopsežnija akcija s ciljem potrage za tijelom Vukovarca Ivice Šmita koji je nestao u subotu, 9. ožujka. 

U akciju traženja uključili su se pripadnici Hrvatske Gorske službe spašavanja (HGSS), Stožer za zaštitu i spašavanje grada Vukovara, ronioci Vukovara i Slavonskog Broda kao i ribočuvari. U današnjoj potrazi korišteni su i psi tragači. Svi zajedno pretraživali su područje Otoka sportova, gdje je Šmit zadnji put viđen te subote, kao i vukovarsku lučicu i obalu Dunava sve do Vučedola. 

Nestali Ivica Šmit je visok oko 170 centimetara, srednje je tjelesne građe, proćelav, nosi naočale, a u trenutku posljednjeg viđenja bio je odjeven u tamno plavu jaknu. Imao je tzv. šiltericu na glavi na kojoj je istaknuto slovo ''P“ te crne cipele na nogama.

>>Ronioci na dnu vukovarske lučice traže tijelo nestalog Ivice Šmita

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije