SUKOB NADIŠAO GRANICE

Najveći skandal dosad, u opasan sukob Milanovića i Plenkovića uvučen vojni vrh: 'Ovo više nije igra!'

29.10.2021.
u 20:59

Sukob koji prijeti potpunom eskalacijom pa čak i opcijom da Oružane snage ostane bez načelnika Glavnog stožera. – Svi sudionici ovog sukoba, a pogotovo na najodgovornijim državnim pozicijama, sramote i sebe i zemlju. Žalosno je da građani moraju gledati i slušati ovakvu nedostojnu komunikaciju i da su još u sve to uvučene Oružane snage i načelnik Glavnog stožera, ali i čitav niz drugih časnika – kazala nam jke Željka Antunović.

Komentara 136

Avatar Le-Freak
Le-Freak
21:13 29.10.2021.

Zeljka Antunovic po starom lijevom receptu dijeli krivnju na sve strane kada je drugovi kao neuracunljivi prouzrokuju. Da je HDZ prouzrokovao onda nebi bili svi krivi. Stara prica manipulacije.

Avatar Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
Dmitrij Ivanovič Mendeljejev
06:31 30.10.2021.

DIO 1. - KOFOL svadje izmedju Pantovcaka i Banskih Dvora???? 1. i jedina asocijacija na onu cuvenu starorimsku; KRUHA I IGARA/CIRKUSA. Jos od vremena starih dobrih Rimljana pa sve do danas, provodi se uspjesna gorenavedena velikim slovima, strategija. Jer narod je "st*ka, a stoci treba dati jesti i zabavlajti se.. A mi cemo raditi sve i svasta. Smanjivati mirovine i place,,, povecavati poreze i namete te zmislajti nove,,,,,,, i sheviti na suho obicne ljude. Sto? Jer nam vi to velikodusno dozvoljavate. Samo vi gledajte supertalent, brak na prvu,,,, i nas kako glumimo da se svadjamo medjusobno. Dok vam se sin sprema za Kanadu a kcer za Norvesku,,,,,,,, a vi razmislajte kako da platite popravak grijanja jer ste vec u deebelom crvenom minusu. Stado sabranih nula u kojem nije dozvoljeno reci rijec protiv. Gdje je Da po potrebi Ne, a Ne po potrebi Da. Gdje se mase kupljenim diplomama, a posten konobari 14 sati dnevno bez obzira sto je dipl inzinjer (npr) kemije.. Ako trazimo ponekad krivca, dovoljno je da stanemo pred ogledalo. SVI smo mi pomalo krivi. Svi vicu; Dolje sistem/ hdz/hdzsdp,,,,,,,,!!!. Sistem ne valja!!!. A nitko nece ni mrdnuti da bi ga promjenio. Jedan covjek ne moze sam, ni njih malo, jer bivaju odneseni kao lisce na vj etru.Bivaju uvuceni u oluju onih koji se ne zele mjenjati niti bilo sto mjenjati. I tako opet, i opet, i opet,,,,,,,,,,,,, dok ne nestanemo sa ovih prostora.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, kraj u nastavku,,,,,,,,,

FR
franc251
21:19 29.10.2021.

Koji to sukob Milanovića i Plenkovića???? Plenković se u ovo ne miješa. To se zokac frnji zbog onog časnika koji je umirovljen po zokinom zakonu, kao i stotine časnika do sad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?