Ups!

Nakon bojenja kose stavila vrećicu na glavu pa se šokirala kada ju je skinula

kosa
Foto: Facebook
03.12.2015.
u 10:35

Djevojci je na plavoj kosi ostao zeleni logo trgovačkog lanca Asda čijom je vrećicom zaštitila kosu

Bojite li kosu sami kod kuće? I na glavu uvijek stavite vrećicu dok čekate da se postupak dovrši? Ako se prepoznajete u tome, idući put ćete malo pripaziti.

Rebecca Alison Richardson iz Ujedinjenog Kraljevstva bojila je sama svoju plavu kosu, a na kraju je stavila na glavu vrećicu trgovačkog lanca Asda.

Kada je skinula vrećicu s glave, imala je što vidjeti. Na kosu joj se, naime, preslikao zeleni logo poznatog trgovačkog lanca.

Fotografiju ove katastrofe odmah je poslala svom bratu koji ju je pak podijelio na društvenim mrežama gdje je postala pravi hit.

 

Fucking pissing made my day this 󾌴󾌴󾌴󾌺󾌺󾌺 fs my sister dyeing her hair problems

Posted by Craig Richardson on Monday, November 30, 2015

Komentara 6

IZ
izbrisan
14:02 03.12.2015.

Dajte vec jednom prestanite ovakve i slicne idiotarije objavljivati pod bombasticnim naslovima."Necete vjerovati, Sokirao/la se" i slicne bedastoce. Pa nije li vam jasno kako time vrijedjate ono malo citatelja sto vam je ostalo.

Avatar Ironman0105
Ironman0105
22:39 03.12.2015.

kako li se tek sokira kad joj decko stavi vrecicu na glavu u odredenim trenutcima?

FR
franjom18
05:35 04.12.2015.

pise, zastitite ruke, dobro operite, znaci kemikalija je agresivna i koje cudo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije