Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Nije problem nekakva beogradska ujdurma oko rezolucije o Jasenovcu: No odluka da je naštancaju je glupava

30.06.2024. u 09:25

Privremeni protokol o Prevlaci potpisan je prije 22 godine, u Račanovo doba, na našu štetu i vrijeme je da Hrvatska izađe iz tog besmislenog režima te da riješi svoju južnu morsku granicu

Komentara 69

Avatar spirit80
spirit80
09:34 30.06.2024.

Prevlaka je Hrvatska i oko toga ne sme biti popuštanja.

Avatar Idler 3
Idler 3
09:36 30.06.2024.

Račan je puno teg poklanjal, od oružja do obale, a njegvi su i mapuštali Sabornicu dok se odlučivalo o budućnosti HR. Zakaj se ti detalji redovito pozabiju spomenut dok nam Cane il Grbin začneju prodavat domoljublje ?

PR
pravedno
09:50 30.06.2024.

Vučićeva prića velike srbije ne prestaje. Dali nema netko sa ovih prostora da objasni svjetu tko je taj uzročnik svih nemira u regiji. Gdje ima njegovih pristalica tamo ima i velikih problema. Došlo je vrjeme da se rješe granice sa sa CG i Srbijom, naplati sva ratna ošteta, kazne svi ratni zločinci i pronađu nestali, ako ne žele surađivati nebi smilo biti nikakvih pregovora o ulasku u EU. To sve Hrvatska može dogovoriti sa EU, zar u EU nitko nije zapazio koji je Vučić muljator i koju radikalnu politiku prezentira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije