nastavak provokacije

Nakon Hitlera Glavaš nazdravlja kumrevačkim vinom s likom Tita!

Tito Glavaš vino
Foto: Facebook
13.08.2015.
u 09:33

Smeta li vam vino s imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u povijesti svijeta? U Kumrovcu se prodaje crno i bijelo vino koje na boci ima sliku komunističkog zločinca Tita, napisao je Glavaš

Nakon što je na svome službenom Facebook profilu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako u društvu pije Fuhrerwein, vino s etiketom Adolfa Hitlera, Branimir Glavaš nastavlja provocirati. Maknuo je spornu fotografiju s Adolfom Hitlerom, no postavio je novu, bocu vina s likom Tita!

"Smeta li vam vino s imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u povijesti svijeta? U Kumrovcu se prodaje crno i bijelo vino koje na boci ima sliku komunističkog zločinca Tita, a na etiketi piše da je proizvedeno od grožđa iz vinograda čiji je vlasnik bio Tito. Živjeli!", napisao je Glavaš

>> Branimir Glavaš ljetne večeri provodi pijući vino s likom Hitlera!

Komentara 81

Avatar Štilcovana_Katabolcna
Štilcovana_Katabolcna
10:28 13.08.2015.

Licemjeri na n-tu potenciju. Rulja crvenih vampira u Kumrovcu svake godine vam ne smeta. Glavaš samo razotkriva kakva udbašija vlada u Hrvatskoj i zašto ju treba lustrirati. U ovoj državi samo se komunjare izmjenjuju na vlasti.

GU
gustirna
11:00 13.08.2015.

Kako glavas provocira svoje komunisticke koalicijske partnere sa likovima ljevicarskih mega koljaca......

Avatar bok
bok
10:32 13.08.2015.

Cudi me da nije zabranjeno tako nesto prodavati. Nakon izbora treba zakon o zabrani totalitarnih simbola itd.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije