DVOJE OZLIJEĐENIH

Nakon krvavog obračuna Ukrajinaca u Kastavu jedan pobjegao, policija: 'Trenutno ga tražimo'

Naoružani muškarac upao u KBC Rebro, u bolnicu stigla interventna policija
Igor Soban/PIXSELL
05.09.2024.
u 16:01

Iako se ranije navodilo kako se radilo o Poljacima, trojac koji se upustio u tučnjavu i jesu stranci, ali iz Ukrajine

Treća osoba iz sinoćnjeg krvavog obračuna ispred supermarketa u Kastvu je u bijegu, izvijestila je u poslijepodnevnim satima primorsko-goranska policija, nakon što su 24sata objavila užasavajuću fotografiju na kojoj se jasno vidi veća količina krvi, kao i bijeli BMW ispred kojeg se sve dogodilo. Iako se ranije navodilo kako se radilo o Poljacima, trojac koji se upustio u tučnjavu i jesu stranci, ali iz Ukrajine. 
 
- Oko 21.50 sati na području Kastva došlo je do sukoba u kojem su ozlijeđena dvojica državljana Ukrajine. Treća osoba koja se dovodi u vezu s ovim događajem je trenutno nedostupna policiji te se za istim traga. Svi ozlijeđenima je pružena odgovarajuća liječnička pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovih događaja - navodi policija, dok je svjedok ranije ispričao što je vidio.

- Nije mi bilo jasno što je bilo. Kad sam došao vidio sam dvojicu muškaraca kako leže u lokvi krvi. Kasnije sam vidio da su izbodeni i da imaju rane kod podlaktica. Nisam vidio kako je sve započelo, odmah sam priskočio pomoći. Sve je bilo na parkingu supermarketa na Rešetarima na Kastvu kod Rijeke - kazao je. 

POVEZANI ČLANCI:

 

Ključne riječi

Komentara 3

CA
cane69
19:10 05.09.2024.

Po kratkom postupku deportirati,a u Ukraini znaju sta ce sa njima.

Avatar superhik74
superhik74
18:04 05.09.2024.

Zasto potraga, s obzirom da se radi o Ukrajincima zar ih ne treba naoruzati, tako nam barem nasa vlast govori vec godinama.

NE
NervozniPoštar
18:42 05.09.2024.

Tko što? Kastav; Komu čemu? KASTVU!! Ne Kastavu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije