Vremenska prognoza

Nakon vikenda stižu ljetne vrućine i temperature do 30 stupnjeva

sunce
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
01.05.2015.
u 14:03

Još su u ponedjeljak mogući rijetki lokalni pljuskovi, ali dnevna temperatura već bi mogla porasti do 27 Celzijevih stupnjeva

Nakon promjenjivog Praznika rada, u subotu prijepodne prevladavat će pretežno oblačno uz mjestimičnu kišu ili lokalne pljuskove, javlja portal Vrijeme.net. Tijekom poslijepodneva oborine će biti sve rjeđe, a mjestimice će se djelomično razvedravati. U unutrašnjosti će puhati slab i umjeren jugozapadnjak, a na Jadranu slabo i umjereno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 11 do 15, a na Jadranu od 14 do 18°C. Najviša dnevna temperatura od 16 do 21°C.

U nedjelju će biti djelomično sunčano s promjenjivom naoblakom i u većini predjela suho. Malo kiše moguće je uglavnom u zaleđu Kvarnera, osobito navečer. Puhat će slabo do umjereno jugo. Minimalne jutarnje temperature zraka u zaobalju većinom od 8 do 13°C, uz obalu i na otocima od 13 do 17°C. Najviše dnevne temperature u porastu i bit će većinom od 20 do 25°C.

Početak novog tjedna donosi nam daljnje zatopljenje, javlja Crometeo.hr. Još su u ponedjeljak mogući rijetki lokalni pljuskovi, ali dnevna temperatura već bi mogla porasti do 27 Celzijevih stupnjeva. U utorak suho i djelomično sunčano, a temperatura ponegdje može narasti i na 30 Celzijevih stupnjeva u hladu, osobito u Slavoniji!

>> Evo kakvo vrijeme za Praznik rada i produljeni vikend prognozira Zoran Vakula

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije