Lažna dojava

Nalog Bajsu napisan, ali mu ipak nisu isključili struju!

'18.10.2010., Bjelovar - Damir Bajs, ministar turizma Photo: Damir Spehar/PIXSELL'
'Damir Spehar/PIXSELL'
25.10.2010.
u 13:26

Prema neslužbenim informacijama nalog za isključenje napisan je još prije desetak dana zbog duga koji je premašio tisuću kuna.

BJELOVAR – Ministru turizma Damiru Bajsu struja u njegovu bjelovarskom stanu ipak nije isključena - potvrdio je Radimir Milišić, glasnogovornik HEP-a. Informaciju o iskapčanju Bajsova stana zbog nepodmirenih računa objavio je lokalni tjednik Bjelovarski list, no informacija se ipak pokazala netočnom.

Prema neslužbenim informacijama, nalog za iskapčanje doista je napisan i to još prije desetak dana, jer je Bajsov nepodmireni dug premašio iznos od tisuću kuna. Prema pravilima kojih se drže u bjelovarskoj Elektri, u takvim slučajevima uredno se pišu nalozi za iskapčanje, što je učinjeno i u Bajsovu slučaju.

No isključenja ipak nije bilo, ali neslužbeni izvor ne navodi je li netko u Bajsovo ime u međuvremenu podmirio dug ili je pak netko iz Elektre naložio da se sve zaustavi.

Komentirajući događaj lokalnom tjedniku, Bajs je istaknuo da je u stanu bio prije nekoliko dana i da je tada struje bilo. Napomenuo je da mu račune podmiruje član obitelji koji stanuje u blizini i da će provjeriti što se točno dogodilo.

Ključne riječi

Komentara 21

MO
modovisisajteMaraschino
14:33 25.10.2010.

@slavko on je iz HSS-a a ne iz HDZ-a

FE
Felicijen
17:08 25.10.2010.

Zar je to vijest za novine !?

SL
slavko470
13:44 25.10.2010.

Nema se što komentirati on je iz HDZ-a pa nemora plaćati račune!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije