KRAJ VIKENDA

Naoružajte se strpljenjem: Gužve u smjeru Zagreba, stvaraju se kolone između Bosiljeva i Lučko

Foto: HAK
1/4
25.08.2024.
u 22:43

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti u mjestu Uljanik, a obilazak je Uljanik-Blagorodovac-Sokolovac-Tomašica-Kajgana-Garešnica u oba smjera.

 U smjeru unutrašnjosti vozi se u koloni u pokretu s povremenim zastojima na dionici između čvora Bosiljevo 2 i naplate Lučko, upozoravaju u nedjelju navečer iz Hrvatskog autokluba (HAK). Na naplatama Lučko u oba smjera i Demerje u smjeru Zagreba nema dužih čekanja.

Na Krčkom mostu u smjeru kopna kolona je od Njivica. Zbog jakog vjetra na dionici između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, zbog prometne nesreće, između čvorova Bosiljevo 2 i Bosiljevo 1 u smjeru Zagreba vozi se uz ograničenje brzine kao i u tunelu Grič u smjeru Dubrovnika gdje je vozilo u kvaru.

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na državnoj cesti u mjestu Uljanik, a obilazak je Uljanik-Blagorodovac-Sokolovac-Tomašica-Kajgana-Garešnica u oba smjera. Do 23 sata zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama u Istri i priobalju. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1.

Zbog radova, večeras od 22 sata do 6 sati ujutro kroz tunel Učku vozit će se naizmjence.

>>>FOTO Ovo su najduži mostovi u Hrvatskoj: Jedan je godinama vodio 'u nigdje', a drugi je naš najveći ponos

1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije