Kriminal

Naoružani pištoljem i drvenom palicom opljačkali trgovinu

'pistolj, razbojnik'
''
29.02.2012.
u 10:50

Razbojnik koji je u ruci držao pištolj visok je od 170 do 175 cm, odjeven u tamnu jaknu i hlače, a na licu je imao crnu plastičnu masku s uzorkom tigra

Dvojica maskiranih razbojnika opljačkala su prodavaonicu u međimurskom selu Hlapičini. U utorak oko 18.50 sati ušli su u trgovinu i uz prijetnju pištoljem i drvenom palicom od preplašene prodavačice zatražili novac. Pobjegli su s plijenom. Razbojnik koji je u ruci držao pištolj visok je od 170 do 175 cm, bio je odjeven u tamnu jaknu i hlače, a na licu je imao crnu plastičnu masku s uzorkom tigra.

Drugi, koji je bio naoružan palicom, visok je oko 170 centimetara, a lice je zamaskirao maslinasto-zelenom platnenom kapom s izrezanim otvorima za oči.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije