Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na željezničkoj postaji

Napad u Njemačkoj: Muškarac nožem napao trojicu policajaca, ustrijelili su ga

Ilustracija/Njemačka policija
Foto: ILUSTRACIJA/CHRISTIAN MANG/REUTERS
1/2
01.07.2024.
u 09:15

Prema riječima glasnogovornika policije, područje ispred postaje je ograđeno

Muškarac koji je navodno nožem napao trojicu policajaca blizu Nuremberga u Njemačkoj umro je nakon što ga je policija ustrijelila na željezničkoj postaji u nedjelju, rekao je policijski glasnogovornik. Muškarac je umro na mjestu nesreće, u južnom gradu Laufu an der Pegnitzu, unatoč hitnim mjerama prve pomoći koje su mu pružene, rekao je glasnogovornik.

Prema navodima policije, napadač je najprije napao policijski automobil u patroli. Kada su policajci izišli iz vozila, on je krenuo na njih. "Uključen je i nož", rekao je glasnogovornik. Glasnogovornik je rekao da policajci nisu ozlijeđeni i nije naveo detalje o tome koliko je hitaca ispaljeno, tko je pucao niti gdje je muškarac pogođen.

Također isprva nije komentirao identitet napadača niti pozadinu njegova napada. Prema riječima glasnogovornika policije, područje ispred postaje je ograđeno.

 

GALERIJA Veliki prosvjedi u Izraelu, narod traži oslobađanje talaca i raspisivanje izbora
Ilustracija/Njemačka policija
1/12
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije