Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavo slavlje

Napadači sreli žrtve ispred bolnice i palicama nasrnuli na njihov auto

boa
Davor Višnjić/Pixsell
02.01.2011.
u 14:17

U sukobu su lakše ozlijeđeni mladići od 18 i 23 godine, djevojka od 23, njezin njemčaki vršnjak, ali i napadač 36-godišnji G.G.

Masovna tučnjava s epilogom petero lakših ozljeđenih dogodila se na dočeku Nove Godine ispred noćnog kluba BOA na Karlovačkoj cesti u Zagrebu nešto iza četiri sata ujutro.

Već evidentiran zbog imovinskih delikata i prometnih prekršaja, 36-godišnji G.G., zatim 29-godišnji I.B. i za sada nepoznata osoba, potukle su se s djevojkama H.K. i A.K. u dobi od 20 i 23 godina, mladićima A.K. i D.K. od 18 i 23 godina, te Nijemcima M.S. (23) i W.V.T. (26).

Nakon toga šestero mladih potrpalo se u ford focus i odvezli do Klinike za traumatologiju u centru grada kako bi potražili liječničku pomoć. No, ispred Traume naletjeli su na vozilo u kojem su se nalazila trojica napadača, osim G.G. i I.B. i nepoznati počinitelj. Trojac, koji ih je tada napao palicama, oštetio im je automobil na više mjesta. Tijekom sukoba lakše su ranjeni mladići od 18 i 23 godine, djevojka od 23, njezin njemački vršnjak, ali i napadač G.G. Kriminalističko istraživanje nad G.G., I.B. i nepoznatom osobom je u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 16

OB
-obrisani-
14:32 02.01.2011.

Ma ... svaqkakvih budala ima na ulici po ovakvim noćima! Roditeljski odgoj je zakazao i sad smo tu gdje jesmo! Strogo kažnjavati i nema druge! Osobno se nikad ni ja ni itko iz mog društva nismo potukli ni za božićć ni za novu ! Takve smo smatrali primitivnima!

PP
pp
14:50 02.01.2011.

sve pet osim povezivanja tučnjave i primitivizma...to je vrednovanje kojem se oštro protivim...tučnjava je divna stvar kad se tuku dvije strane koje to žele...od fizičke aktivnosti i zdravlja do velikog adrenalina i psihičkog opuštanja tučnjava ima mnoge blagotvorne učinke...naravno protivim se ovakvom divljaštvu da se napada bez razloga...ali tučnjava sama po sebi je dobra stvar, ako ju oba dvije strane žele i pridržavaju se određenih pravila te im nije za cilj nanošenje teških ozlijeda nego rekreacija i zabava...

IV
ivicas
18:02 02.01.2011.

nasilje alkohol i nerad su najveca zla naseg naroda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije