obiteljsko nasilje

Nasilnik pretukao suprugu i teško je ozlijedio

\'VARAZDIN/MEDJIMURJE- 10.04.09., Cakovec, Hrvatska-  Ilustracija za nasilje u obitelji. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/Vecernji list\'
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXSELL
28.08.2012.
u 13:29

Žena iz sela Gornjeg Kraljevca zatražila je liječničku pomoć. Policija utvrđuje činjenice

Policijska uprava međimurska zaprimila je u ponedjeljak obavijest djelatnika Hitne medicinske pomoći Čakovec da je liječničku pomoć zatražila teško ozlijeđena žena iz sela Gornjeg Kraljevca.

U razgovoru s njom utvrđeno je da joj je u nedjelju oko 18 sati u kući u Gornjem Kraljevcu ozljede nanio suprug, izudaravši je rukama po tijelu. Policija utvrđuje činjenice.

Komentara 7

OB
-obrisani-
15:18 28.08.2012.

Lako je dići ruku na ženu, za kaznu ga poslati u žensku kaznionicu Požega pa da vidi kako žene mlte, pogotovo takve debile.

OB
-obrisani-
07:07 29.08.2012.

A gdje je u svoj toj priči njezina obitelj? žalosno je da se kod nas još uvijek uvažava ona: "Udala si se i trpi", iskreno da je to uradio mojoj kčerki (da je imam) fino bi baju malko iscipelario a nju odveo doma, a da mi je sin u pitanju (kao nasilnik) isti sistem dvije tri odgojne iza uha pa da vidiš dali bi ponovno digao ruku na ženu. I na kraju ako brak neštima, treba se rastaviti dok je vrijeme, ali uvijek u tome slućaju ako imaju djece, djeca su ta koja će najviše patiti i stradati.

PA
pancake
15:14 28.08.2012.

kad će izaći registar i ovakvih bolesnika? pa da žene i djevojke budu upozorene s kim se upuštaju. takvi se ne mogu (i ne žele) "izliječiti"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije