niz neugodnosti

Nasred ulice ukrali mu dokumente pa kupili četiri mobitela

mobiteli telefoniranje
VL
23.05.2012.
u 13:08

Dvojica lopova iz Zadra sklopila su četiri ugovora s mobilnim operaterom te kupila četiri mobitela.

Zadarski policajci stali su na kraj dvojici drskih lopova koji su 47-godišnjaku  prouzročili niz neugodnosti. Ne samo da su ga lišili dokumenata i novca ukravši mu proteklog vikenda novčanik nego su kasnije s njegovim dokumentima otišli u poslovnicu jednog mobilnog operatera.

Dvojica lopova, a riječ je o 33-godišnjaku i 45-godišnjaku iz Zadra, sklopila su četiri ugovora s mobilnim operaterom te kupila četiri mobitela.

Policija ih je prijavila zbog krađe i krivotvorenja isprava.

 

Komentara 3

TI
tintilinic100
14:39 23.05.2012.

Onda imaju kamere ovi gdje je ugovor sklopljen.. pa će da se nađu lopovi.. a djelatnica je trebala provjeriti dal je to ta osoba.. a ne samo na osobnu kartu dati mobitele.. pa ne mogu ja mršav doći a na slici netko debeo.. ili s kosom ili bez kose :))

DU
Deleted user
17:44 23.05.2012.

Lopovi, a toliko glupi..ko da su sada iz kupusa izašli..mobitele..haha..

AN
Antiša
19:24 23.05.2012.

Trebalo bi osuditi one koji nisu vidjeli da dokumenti nisu njihovi. Oni su pomogli lopovima. Možda namjerno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije