ŽIVOTNO UGROŽEN

Nastradali trogodišnji dječak prebačen u KBC Split, i dalje u kritičnom stanju

Split: Ispred KBC Split odrzan prosvjed podrske zdravstvenim radnicima
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/4
19.08.2024.
u 15:49

U nesreći je smrtno stradala 24-godišnja majka dok su otac i troje djece ozlijeđeni dok su se pješke kretali po rubu kolnika.

Trogodišnji dječak koji je sa svojom obitelji u subotu teško stradao na Viru prebačen je u splitski KBC na daljnje liječenje, doznaje se u ponedjeljak u toj bolnici. Dječak je i dalje životno ugrožen i nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja Klinike za dječje bolesti, gdje će biti nastavljeno liječenje po pravilima struke, rekli su u splitskom KBC-u.

U teškoj prometnoj nesreći koja se oko ponoći dogodila na otoku Viru stradala je peteročlana obitelj iz kontinentalne Hrvatske na koju je na ulici naletio automobil, a kako je u nedjelju izvijestila policija 29-godišnji vozač bio je pod utjecajem alkohola.

U nesreći je smrtno stradala 24-godišnja majka dok su otac i troje djece ozlijeđeni dok su se pješke kretali po rubu kolnika. Policijska uprava zadarska izvijestila je da je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 29-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu te je uz kaznenu prijavu sinoć predan pritvorskom nadzorniku. U toku dana 29-godišnjak će nakon ispitivanja u Županijskom državnom odvjetništvu biti ispitan i kod suca istrage Županijskog suda u Zadru.

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije