pogoršanje vremena

Ne spremajte zimske kapute: Idući tjedan ponovno snijeg!

snijeg Zagreb
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.03.2013.
u 16:36

Vikend će biti relativno topao, ali će padati kiša u većini zemlje, dok nas od srijede ponovno očekuje snijeg i to najviše u zapadnoj Hrvatskoj

Ako ste se ponadali da je zima završila, prevarili ste se. Unatoč toplijem vremenu, idućeg tjedna temperature će se ponovno spustiti, a u pojedinim dijelovima Hrvatske past će i snijeg. Tako se od srijede snijeg očekuje na području zapadne Hrvatske, točnije u Zagrebu, Karlovcu, Plitvičkim jezerima, ali i Ogulinu. Temperature će u Slavoniji također biti niže nego ovoga tjedna, a ista će situacija biti i na Jadranu.

Ipak, do srijede možemo uživati u toplijem vremenu. Sutra će jutarnje temperature biti iznad 5 Celzijevih stupnjeva, dok će se dnevne popeti i do 17. Bit će umjereno do pretežno oblačno, a kiša se očekuje povremeno na Jadranu, u Gorskome kotaru te unutrašnjosti Istre i Dalmacije. U ostalim kopnenim krajevima bit će uglavnom suho vrijeme.

Vikend će biti relativno topao, ali u većini zemlje padat će kiša.

>> Jedva dočekali sunce! Ovako su građani iskoristili prekrasan dan

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
19:28 07.03.2013.

Hm Prolječe je a u meni nemir. Boli me ona stvar za snijeg. Još uvijek mu je vrijeme i ako želi padati, - nek pada, mislim snijeg.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije