INTERVJU: MARKO JELIĆ

'Neću se više kandidirati, silazim s političke pozornice, a Knin se u proteklih sedam godina izvrsno razvija'

04.08.2024.
u 18:00

Ne vjerujem u povratak HDZ-a u Knin i Županiju, ali o tome će odlučiti građani. Ne mogu im ja sugerirati niti sam ikada to činio. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje i to je dobro, smatra Jelić

Komentara 7

KL
Klarahrv
19:05 04.08.2024.

Hvala Bogu napokon jedna dobra vijest. Jeliću ništa nisi napravio kao gradonačelnik a još manje kao župan. Tako makar kažu oni koji su iz tih krajeva.

PN
pošteni_načelnik
20:05 04.08.2024.

Nije napravio ništa jer je na vlast došao rušeći, a ne da bi nešto napravio. Došao je na vlast uz pomoć isto takva 3-4 selo načenika u županiji koji su, ruku na srce, potkapacitirani sposobnošću, vjerom i radom.

Avatar Dars
Dars
20:01 04.08.2024.

Jesu on i njegovi zaslužni za Maju Šuput u Kninu za Oluju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije