JADRAN POSTAJE SVE SKUPLJI

Stranci šeću, u kafić ne sjedaju: 'Vlasnik je, eto, malo digao cijenu piva jer nema gostiju, zato je pet eura'

05.08.2024.
u 14:02

Gotovo na cijeloj obali cijene su ovog ljeta kao što su nekoć bile u kultnom Celeu ili Festivalu na Stradunu. A nisu sva naša mjesta kao Venecija ili Dubrovnik. Dokad će turisti to moći i htjeti pratiti?

Komentara 118

DA
DarkoIvica
14:25 05.08.2024.

Nikako da shvate kako ljudi i ako imaju nisu glupi da ne vide kako ih se pokušava napraviti budalama. Svatko tko je zaradio i ima novaca vidio je puno restorana u životu i zna ocijeniti ponudu, kvalitetu pripreme i kvalitetuu sastojaka. Tko to ne razumije naučit će na svojoj koži. To je tako svuda, pa i kod nas. Pa zazor misle kako su u svijetu svi glupi da se ne sjete poduplati cijene da bi više zaradili, nego su se eto oni prvi sjetili?

MA
Marko1111
15:13 05.08.2024.

Ovogodišnje cijene su prava deračina.

KA
kakoćemolakoćemo
15:10 05.08.2024.

Bahatost i pohlepa se na kraju svima osveti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije