IŠLI U MARIJU BISTRICU

Neki vozači negodovali zbog puštanja hodočasnika na autocestu: Više puta zatvarali promet

Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
31.08.2024.
u 14:32

Hodočasnici su iskoristili autocestu na svom putu u Mariju Bistricu

Žustre rasprave izazvala je na društvenim  mrežama i lokalnim portalima vijest o zatvaranju prometa na autocesti A3 i A4 zbog pješaka hodočasnika u Mariju Bistricu. HAC je rano jutros, naime, izvijestio da će od 7 do 10 sati autocestom A3 i A4 proći hodočasnici.

"Zbog sigurnog prolaska hodočasnika, ulaz u zoni čvora Ivanja Reka te izlazak na čvoru Popovec, s naglaskom na prolazak kroz zonu radova i privremenu regulaciju prometa u zoni čvora Popovec (A4), djelatnici MUP-a s djelatnicima HAC-a osiguravat će promet. U zoni privremene regulacije prometa u čvoru Popovec (A4), doći de do privremenog višekratnog zaustavljanja prometa u oba smjera (za svako zaustavljanje do maksimalno 15 minuta)", naveo je HAC. 

Organizirano je privremeno zaustavljanje prometa u smjeru Zagreba i u smjeru Goričana, uz  preusmjeravanje kolone hodočasnika do izlaza na čvoru Popovec. Neki su vozači negodovali zbog čekanja usred turističke sezone, uz pitanje nije li bilo drugog puta za hodočasnike. 

Komentara 12

Avatar Zgubider..
Zgubider..
14:58 31.08.2024.

Pješaci na auto cesti?! Ova država je poput DPa, u rasulu...

Avatar Idler 3
Idler 3
16:04 31.08.2024.

Čudno jer se od navek pe na proščenje v Bistru i nigdaj se ni zapirala aftocesta !

Avatar WTF hoćeš
WTF hoćeš
16:29 31.08.2024.

Hodočasnicima podrška, ali organizatoru i službama koje su odobrile itenerar svaka POKUDA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije