MIRNO STANJE

Nema otvorenog plamena na Hvaru: 'Tijekom noći je bilo manjih pojava vatre koje su uspješno sanirane'

Foto: Čitatelj
1/8
24.06.2024.
u 06:53

"U 7 nam dolazi sa kopna ispomoć od 20 vatrogasaca koji će sa otočkim vatrogascima nastaviti saniranje rubova i čuvanje požarišta", ističe jutros DVD Hvar

Kanaderi su jučer gasili požar kod opservatorija na Poljunu iznad Hvara koji je u nedjelju popodne ponovno buknuo nakon što je u njemu ranije toga dana izgorjelo osam hektara trave, niskog raslinja i borove šume. Jutros je, kako je naveo DVD Hvar, stanje mirno te nema otvorenog plamena.

"Tijekom noći je bilo manjih pojava vatre koje su uspješno sanirane. Na terenu su DVD Hvar Stari Grad i Jelsa s četiri vozila. U 7 nam dolazi sa kopna ispomoć od 20 vatrogasaca koji će sa otočkim vatrogascima nastaviti saniranje rubova i čuvanje požarišta", ističu jutros iz DVD-a. 

Podsjetimo, riječ je o prvom ovosezonskom većem požaru na području Splitsko-dalmatinske županije.

 

VIDEO Požar kod Hvara gase kanaderi
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije