Izborna skupština

Nenad Bučko izabran za predsjednika HNS-a Vukovarsko-srijemske županije

Foto: Branimir Bradarić
11.06.2016.
u 18:21

Mi smo stranka rezultata što, uz egzaktne brojke na izborima, potvrđuje upravljanje procesima u županijama, gradovima i općinama gdje je HNS na vlasti.

Na Izbornoj skupštini HNS-a Nenad Bučko, predsjednik vukovarske podružnice stranke i gradski vijećnik, izabran je za novoga predsjednika HNS-a Vukovarsko-srijemske županije.

- Uvjeren sam da ćemo nakon izbora novog županijskog vodstva igrati bitnu ulogu u kreiranju politika na području Vukovarsko-srijemske županije. Na predstojećim lokalnim izborima HNS će od Gunje, Babine Grede preko Privlake, Cerne, Mikanovaca do Vinkovaca i Vukovara biti ključan čimbenik stabilne i odgovorne političke vlasti.

Mi smo stranka rezultata što, uz egzaktne brojke na izborima, potvrđuje upravljanje procesima u županijama, gradovima i općinama gdje je HNS na vlasti. Vaš uspjeh je moj uspjeh i svaka proaktivnost imat će moju potporu, rekao je Bučko nakon izbora.

Za potpredsjednike županijske organizacije HNS-a izabran su Mirna Krajina-Andričević iz Vinkovaca i Božidar Ištaković, donačelnik općine Stari Mikanovci. Rečeno je i da je s ovom skupštinom HNS ušao u finalni krug priprema za lokalne izbore koji se održavaju u svibnju 2017. godine. Izbornoj skupštini županijske organizacije nazočio je i predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak kao i potpredsjednica stranke Anka Mrak Taritaš.

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
18:30 11.06.2016.

Rečeno onako pučki a opet fino, jako me zabolje ona stvar za to tko je Nenad Bučko i za što je izabran. Još jedna šuplja vijest koja je sama sebi svrha.

DU
Deleted user
19:06 11.06.2016.

Ajme sto ste naporni s tim likovima u narancastom, svi njihovi clanovi stanu u jedan bus......

ZG
zgrio
18:33 11.06.2016.

koga briga za hns i bućka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije