U NAVIJAČKIM MAJICAMA

Nenad Periš objavio fotografiju sa pokojnim sinom Matejem: 'Skupa smo'

Nenad Periš
Foto: Milan Maricic/ATA Images/PIXSELL/Nestali.hr
1/3
14.12.2022.
u 13:06

Uoči jučerašnjeg polufinala na Svjetskom prvenstvu, Nenad Periš objavio je fotografiju na kojoj on i njegov sin prate nogometnu utakmicu

Uoči jučerašnje polufinalne utakmice na Svjetskom prvenstvu između Hrvatske i Argentine, Nenad Periš objavio je na Facebooku fotografiju s pokojnim sinom Matejem. Na fotografiji, Nenad i Matej Periš nalaze se na nogometnoj utakmici te nose navijačke majice. 

- Skupa smo - napisao je Nenad Periš uz fotografiju te postavio emotikon crvenog srca. 

Matej je, podsjetimo, nestao u noći s četvrtka, 30. prosinca, na petak, 31. prosinca 2021. godine, u Beogradu. Zadnji je put viđen uz rijeku Savu oko kluba Gotik. U klubu je bio sa svojih šest prijatelja u noći s četvrtka na petak, a oni su u petak njegov nestanak prijavili policiji. Za vrijeme potrage, pojavile su se snimke nadzornih kamera s beogradskih ulica koje su sugerirale da je na njima upravo Periš. Sredinom svibnja, Matejevo tijelo pronađeno je u Dunavu u Beogradu.

Ključne riječi

Komentara 13

BE
bernard1234
13:55 14.12.2022.

ocigledno ne moze prezalit sina ..sto je i normalno ali osim sta ga je krivo naucio neke stvari..malo se i previse reklamira umisto da umukne bar godinu dana dok ga zalost prodje..

VI
vidum
15:28 14.12.2022.

Razumijem da ga je teško pogodilo. Ne dao Bog nikome. Ono što ne razumijem jest potreba da dežura na društvenim mrežama. Kao Maja i Kolinda, Bože mi prosti.

KR
Kradeze99
15:50 14.12.2022.

Zlatna mladež Kriminalne. Tate se nakrali pa ne moraju raditi, pa fino im ostaje uživanje u drogama i dokono vozikanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije