Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
da se smrzneš

Dobili kauč pa ostali u šoku kada su ga čistili: 'Skoro su doživjeli srčani udar'

Foto: screenshot Facebook
03.03.2024.
u 17:49

U Velikoj Britaniji su radnici naišli na velikog gmaza prilikom čišćenja second hand namještaja

Cunninghame Furniture Recycling (CFRC)  iz Velike Britanije izdao je priopćenje u kojem su naveli da su njihovi radnici doživjeli šok kada su vidjeli velikog gmaza skrivenog u kauču koji im je doniran, dok su ga čistili i pripremali za daljnju uporabu.

"Ovo otkriće je gotovo dovelo do srčanog udara ljudi koji su čistili taj kauč. Nakon što je panika prošla, shvatili su da se stvorenje ne miče. Isprva nismo bili sigurni je li riječ o ostacima prave zmije ili samo igrački. Nazvali smo ljude koji su nam sofu poklonili i oni su nam rekli kako su je i oni kupili kao rabljeni namještaj, no da nisu imali zmiju ljubimca, a niti bilo kakve igračke u obliku zmije. Zbog toga nemamo pojma što je ovo zapravo", objavili su na svom Facebook profilu.

Nakon daljnje inspekcije i dalje nisu mogli ustanoviti ako je životinja uginula ili se radi o replici gmaza te mole pratitelje da napišu ako mogu identificirati o čemu se točno radi.

POVEZANI ČLANCI:

FOTOGALERIJA Ovo je jedini dvokatni most u Hrvatskoj i jedini koji na sebi ima kipove

1/14

Unatoč tome, CFRC je pozvao ljude da ne budu obeshrabreni ovakvim incidentom te da i dalje razmatraju kupnju rabljenog namještaja kod njih. Ipak, upozorili su da bi oni koji koriste ovaj incident kako bi potaknuli kupnju kod njih trebali razmotriti posljedice takvog marketinškog pristupa. 

 

VIDEO Tijekom snimanja nove serije Willa Smitha, otkrivena je nova vrsta amazonske anakonde

Ključne riječi

Komentara 2

AC
acer7
18:38 03.03.2024.

Stari namještaj se samo spaljuje, ništa više.

NE
Neretva93
18:48 03.03.2024.

Stvari koje zagađuju okolinu nesmije se spaljivati,3 x bi ti bila kazna veća nego da novi kupiš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije