POLICIJSKA ISTRAGA

Nepoznati muškarac pucao u Beču na podzemnu željeznicu

Željeznica Beč
Foto: EXPA/ Sebastian Pucher EXPA/ Sebastian Pucher/PIXSELL
1/2
02.05.2022.
u 14:14

Kako je na licu mjesta ustanovljeno, dva stakla na ulaznim vratima jednog od vagona podzemne željeznice su razbijena

Kako je izvijestila bečka policija, a danas prenio dnevni list Österreich, jučer navečer nešto nakon 22 sata na stanici podzemne željeznice Friedensbrücke (Most slobode) u 9. stambenom okrugu u Beču, nepoznati je muškarac, kako pretpostavlja policija, pucao iz zračnice na dolazeći vlak podzemne željeznice i potom pobjegao.

Kako je na licu mjesta ustanovljeno, dva stakla na ulaznim vratima jednog od vagona podzemne željeznice su razbijena.

Glasnogovornica bečke policije Barbara Gass potvrdila je slučaj uz napomenu kako “nije posve sigurno” da li je pucano iz zračnice, jer na mjestu događaja nisu pronađeni metci. 

Stoga, kako navodi isti izvor, nije isključeno da je napad na podzemnu željeznicu izvršen nekim drugim vatrenim oružjem ili kamenom ispucanim iz pračke.

Kako navode mediji, sada je na potezu policija, koja se nada da će njeni istražitelji, nakon što pregledaju video snimku ili snimke kamera koje su postavljene na svim stanicama podzemne željeznice, ubrzo otkriti počinitelja štete na kolima podzemne željeznice. A kazna za počinjeno (ne)djelo sigurno neće biti mala.

>> VIDEO Pijani muškarac (32) hodao centrom Zagreba i pucao u zrak iz vatrenog oružja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije