incident u kutini

Nepropisno parkirao pa slomio naočale djelatniku parkirališta

parking
Marko Prpić/VLM
05.03.2012.
u 11:49

Djelatnik kutinske službe parkiranja prijavio je policiji da je napadnut nakon što je vozača zamolio da propisno parkira svoj Mercedes

Kutinska policija traga za vozačem Mercedesa zagrebačkih registarskih oznaka koji je u petak oko 18 sati verbalno i fizički nasrnuo na 62-godišnjeg djelatnika na parkiralištu u Ulici kralja Petra Krešimira IV. u Kutini.

Djelatnik kutinske službe parkiranja prijavio je policiji da je napadnut nakon što je vozača zamolio da propisno parkira svoj Mercedes. Ovaj ga je na to počeo vrijeđati  te mu je uzeo kapu s glave i dioptrijske naočale, slomio ih i zajedno s kapom bacio na cestu. Sjeo je zatim u vozilo i udaljio se u nepoznatom smjeru, kazao je napadnuti 62-godišnjak policiji.

Drskog počinitelja kazneno je prijavio zbog uništenja i oštećenja tuđe stvari.

 

Komentara 20

VN
vegeta natur
12:22 05.03.2012.

a šta se drugo u našoj županiji i može očekivati nego razbojstva, pljačke i huliganstvo, naravno, pitanje je samo kad se počinitelj pronađe, da li je podoban ili ne, o tome će ovisit da li će bit kažnjen ili ne, jer ako imaš zaleđe, moš prešamarat koga hoš, moš ukrast gdje i šta hoš, al ak si goljo bez zaštite - ČUVAJ SE JER ZAKON TE PRATI!

BA
babica5
12:29 05.03.2012.

vegeta-jel ti to misliš na našega dalibora davidovića šta krade po interšparu?

TI
tintilinic100
12:18 05.03.2012.

Da li je Merceses bio S klase ili????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije