TEŠKA PROMETNA NESREĆA

Strava u Slavoniji: Auto se silovito zabio u stablo, poginula dva mladića

Ilustracija
Igor Kralj/PIXSELL
06.08.2024.
u 07:12

D-51 zatvorena za sav promet koji se odvija obilaznim pravcima

Dvoje ljudi je preminulo u teškoj prometnoj nesreći u mjesto Kula, kod Kutjeva. - U mjestu Kula, u ulici S. Radića, došlo je do slijetanja osobnog automobila s kolnika i udara u stablo, kojom prilikom su smrtno stradale dvije osobe. D-51 zatvorena je za sav promet, koji se odvija obilaznim pravcima - javlja PU požeško-slavonska, koja dodaje da slijedi očevid.

Lokalni portal Pozega.eu javlja da su u prometnoj stradali mladići stari 17 i 23 godine. "Na mjestu nesreće prizori od kojih se ledi krv u žilama. Automobil je uništen do neprepoznatljivosti, a mladićima, nažalost, nije bilo pomoći. Poginuli su gotovo na kućnom pragu", piše Pozega.eu.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Šokantno nasilje u Britaniji, premijer sazvao hitnu sjednicu posebnog odbora: 'Neću se ustručavati da to nazovem pravim imenom'

Ilustracija
1/78

Komentara 3

ŠS
Štap sa glavom
08:26 06.08.2024.

Na ravnoj cesti treba znati sletjeti s ceste!

VK
vk52
08:40 06.08.2024.

Tko god vozi auto nosi glavu u torbi.a ponarucito mladi neiskusni.tek su poceli zivjeti steta.

Avatar Orao
Orao
08:28 06.08.2024.

To moraš biti genijalac da ne poštuješ brzinu....ovo je bila 100+ brzina...bravo dečki bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije