TUŽAN KRAJ

Pronađeno tijelo osobe koja je pala kod Iža: U potragu bio uključen i vojni zrakoplov

Zadar: Održan leta?ki program "Pukovnik Mirko Vukuši?"
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
31.08.2024.
u 11:04

Ministarstvo obrane javlja kako se na zahtjev MRCC Rijeka uključio u akciju zrakoplov Pilatus PC-9 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz sastava Obalne straže

Tijelo osobe koja je pala s broda kod otoka Iža je pronađeno, neslužbeno smo doznali, nakon velike potrage na moru zbog koje se uključio i vojni zrakoplov. Informaciju o padu osobe s broda potvrdilo je jutros Ministarstvo obrane.

- Sinoć je prijavljeno da se muška osoba nije vratila s mora i nakon potrage u jutros u sedam sati nam je dojavljeno da mrtvo tijelo pluta kod Iža. Prevozimo tijelo prema Zadru - rekli su ovo za Večernji list iz zadarske policije na upit o nestanku muškarca koji je jučer izašao na more loviti lignje kod Iža. 

Naime, ministarstvo obrane javlja kako se na zahtjev MRCC Rijeka zrakoplov Pilatus PC-9 Hrvatskog ratnog zrakoplovstva iz sastava Obalne straže uključio u akciju

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Žuti
Žuti
10:14 31.08.2024.

Tko je pao, kako se zove brod, koje je vrsta brod, od kuda je brod došao i kuda ide brod? Novinarstvo se sastoji od nekoliko pitanja, a vi ste ovdje rekli skoro ništa. Tekst ispod naslova samo ponavlja naslov.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije