Ljudi se odlučili našaliti

Netko riskantno parkirao na rub iznad plaže: 'Taman hlad za glavu. Samo da ručna ne popusti'

Pore?: Valter Flego i zamjenik gradona?elnika Loris Peršuri? obišli pore?ka gradilišta
Dusko Marusic/PIXSELL
27.07.2024.
u 21:35

"Taman hlad za glavu", stoji u opisu objave na Facebook stranici IstraMet.

Tijekom turističke sezone mogu se vidjeti svakakve situacije, od kojih su neke samo smiješne, a neke pritom i vrlo opasne. Jedna takva je objavljena na Facebook stranici IstraMet. Naime, u jednoj objavi može se vidjeti slika s plaže u Poreču, na kojoj se vidi Renault Twingo parkiran skoro pa uz plažu - skoro, jer jedan dio automobila viri ponad plaže. Čini se kao da malo nedostaje da automobil isklizne i 'padne' na plažu.

Stranica IstraMet se odlučila našaliti s ovakvim parkiranjem, pa je uz objavu napisala "Taman hlad za glavu", jer se točno ispod Twinga nalazi i nečija prostirka za glavu, koja umjesto neba gledao u ispušnu cijev auta.

Ovakvo nezgodno parkiranje je bilo dovoljan razlog ljudima da se našale u komentarima, pa tako jedan komentar kaže "Samo da ručna ne popusti", a drugi mu odgovara "ručna je na zadnja kola koja su u luftu". Neki imaju i pozitivna sjećanja na stariju generaciju Twinga, kakav je na slici, pa su napisali i "Auto za sve..." i "to je legendaran auto... nemojte se sprdati s njim".

GALERIJA Nives objavila video ispod tuša i pokazala kako podnosi ljetne vrućine

Pore?: Valter Flego i zamjenik gradona?elnika Loris Peršuri? obišli pore?ka gradilišta
1/17

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije