PROGNOZA

Nevrijeme pogodilo Dalmaciju, zbog oluje izdano upozorenje

kiša
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
01.08.2016.
u 13:05

Za Hrvatsku, BiH i Srbiju izdano je upozorenje razine 2, koje označava opasno vrijeme koje prate olujni pljuskovi i jak vjetar

Meteorološki ured Estofex najavio je da bi danas Balkan i Baltik trebale pogoditi teške oluje.

Za Hrvatsku, BiH i Srbiju izdano je upozorenje razine 2, koje označava opasno vrijeme koje prate olujni pljuskovi i jak vjetar. Upozorenje razine 1 izdano je za područje od Italije, preko Grčke, Rumunjske i Ukrajine, do zapadne Rusije.

Kako navode 24 sata, olujno nevrijeme već je danas prijepodne pogodilo središnju Dalmaciju. Nevrijeme je podiglo razinu mora, a valovi su poplavili neke ulice na otoku Pagu.

DHMZ za danas prognozira promjenjivo i svježije vrijeme, osobito u unutrašnjosti, uz mjestimičnu kišu i pljuskove s grmljavinom. Vjetar je slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni. Na Jadranu se očekuje umjerena, na sjevernom dijelu jaka bura, na krajnjem jugu i jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom se kreće između 23 i 29, na Jadranu do 32 °C.

Sutra će, prognozira DHMZ, biti pretežno sunčano, u prvom dijelu dana u unutrašnjosti mjestimice uz umjerenu do povećanu naoblaku, a samo još ponegdje na istoku i jugu zemlje može pasti i malo kiše ili pokoji pljusak. Ujutro je rijetko moguća kratkotrajna magla.

 

>> Voditeljici Dnevnika izletjelo uživo: ‘Toliko je vruće da se čovjek ni seksati ne može’

Komentara 4

TA
taxiico
14:00 01.08.2016.

mi nismo balkan

KB
kreso.bogota1959
14:37 01.08.2016.

hehe...čuj ovog...''mi nismo balkan''...hehehehehehehehe

Avatar ivo587
ivo587
15:19 01.08.2016.

Sad budu stranci bežali ko mutavi, pakuj krpice i po gasu natrag od kud su i došli. A do malo prije su čekali u kolonama na suncu 50 kilometara haha.. Onda došli na zimu i pljuskove..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije