Uoči izbora

Nezadovoljni Pupovcem i Stanimirovićem: SDSS Vojnića dao kolektivnu ostavku

Pupovac Stanimirović
Anto Magzan/Pixsell
27.10.2015.
u 22:13

Najavljuju potporu kandidaturi Siniše Ljubojevića i Srđana Milakovića za saborske zastupnike srpske nacionalne manjine.

Čelnici općinske organizacije SDSS-a u Vojniću priopćili su u utorak da su podnijeli kolektivne ostavke na članstvo u stranci te općinskoj i županijskoj organizaciji SDSS-a, nezadovoljni kako stranku vode njezini čelnici Vojislav Stanimirović i Milorad Pupovac

"Nakon sagledavanja trenutne političke situacije u SDSS-u i nakon dugogodišnjeg lošeg odnosa prema članstvu i rukovodstvu SDSS-a u općini Vojnić, te nakon loše i neproduktivne politike čelnika stranke Milorada Pupovca i Vojislava Stanimirovića, ovim putem obavještavamo javnost, srpsku zajednicu u Hrvatskoj te članstvo SDSS-a da dajemo kolektivnu ostavku na funkcije u Izvršnom odboru OO SDSS-a Vojnić i Županijskoj organizaciji SDSS-a te na članstvo u SDSS-u", stoji u priopćenju Izvršnog odbora Općinske organizacije SDSS-a Vojnić.

Potpora Ljubojeviću i Milakoviću

Najavljuju potporu kandidaturi dožupana Karlovačke županije Siniše Ljubojevića i zamjenika gradonačelnika Vukovara Srđana Milakovića za saborske zastupnike srpske nacionalne manjine. 

Ističu kako je spomenuti dvojac dokazao da se "svojim radom, zalaganjem i poštenjem mogu nametnuti kao kohezioni faktor i kao pokretači novih i pozitivnih tendencija u našoj zajednici u cilju očuvanja interesa srpske zajednice u Hrvatskoj i u cilju zajedničkog prosperiteta uopće".

Priopćenje potpisuju bivša predsjednica općinske organizacije SDSS-a općine Vojnić i članica Izvršnog odbora Županijske organizacije stranke Nada Malbaša, sekretar općinske organizacije Čedomir Studen, potpredsjednik te organizacije Janko Mrdjenović te članovi Izvršnog odbora Dušan Crnković, Milena Gunj, Ivana Tesla i Jovo Pavić.

>>'Vrh SDSS-a eliminira sve one koji misle drugačije'

>>Vojislav Stanimirović: Spremni smo na postizborne koalicije i s HDZ-om i SDP-om

Komentara 16

Avatar kravata
kravata
22:22 27.10.2015.

Kad ce ovaj provokator popovac izmedu hrvara i srba nestat sa politicke scene ?????

BB
bblc
22:21 27.10.2015.

Pogledajte te ljepote,dva 'otadžibinska' brata,samo otadžbinu nemaju,a Domovinu ne vole.

MO
mobitel20
22:22 27.10.2015.

Nuzno je zabraniti javno djelovanje svima koji negiraju ustavne odredbe. Posebno to vrijedi za one koji ne priznaju presude medjunarodnih sudova o karakteru Domovinskog rata. Inace,svim Srbima u RH koji istinski hoce suzivot bez provociranja i rehabilitiranja propalih politika, trebareba omoguciti sva moguca prava,kao i svim ostalim nacionalnim manjinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije