bajakovo

Nijemac pokušao unijeti u Hrvatsku lovačku pušku i streljivo

\'01.02.2010., Slavonski Brod - Gradjani iz sasvim nerazumljivih razloga po kucama i stanovima drze razne, zakonom zabranjene ubojite naprave, streljivo i oruzje.  Photo: Ivica Galovic/PIXSELL\'
Ivica Galović/PIXSELL
02.10.2012.
u 09:13

Zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju 68-godišnji je Nijemac uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Vinkovcima

Policijski su službenici kontrolom osobnog vozila Opel njemačkih registarskih oznaka na graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulasku u Hrvatsku iz Srbije, kod 68-godišnjeg njemačkog državljanina, u prtljažnom prostoru pronašli lovačku pušku s glatkom cijevi i 11 komada streljiva call 12 koje nije prijavio policiji na Bajakovu. Zbog prekršaja iz Zakona o oružju, 68-godišnji je Nijemac uz optužni prijedlog doveden na Prekršajni sud u Vinkovcima.

>> Policija pronašla 13.549 krijumčarenih kutija cigareta

Ključne riječi

Komentara 3

VI
viluk007
09:30 02.10.2012.

Jaka li prekršaja, po čemu je ovo zaslužilo da se nalazi u tisku nacionalnih razmjera. Ili je lovačka puška tako strašno oružje ili je švabo neki opasan zmaj ili je ovaj novinarčić puko, ili smo mi opaljenjeni pa oni misle da je nama to velika vijest. Pa to što su mu našli u prtljažniku nije ništa opasnije od moga psa. Na samo jednu moju riječ moj Zen bi pojeo pet ljudi.

OB
-obrisani-
09:43 02.10.2012.

Koje li važne informacije. Takvih i sličnih stvari ima svaki dan na granici.

MO
mozel
10:20 03.10.2012.

Kako mu je ime ? odmah cu znati jeli Njemac ili nas susjed sa istoka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije