i to je nešto

Nijemci ipak pomažu Grcima i to podukom o uklanjanu otpada

Jenson Button
Foto: Reuters
1/2
23.11.2012.
u 09:09

Osiromašene grčke općine suočavaju se sa sve većim problemom uklanjanja otpada. Stoga je gradonačelnik Soluna ovih dana pomoć potražio kod svog kolege u Kölnu

Uklanjanje otpada jedan je od velikih problema svih, a pogotovo općina u osiromašenoj Grčkoj. Iako stalno niču novi deponiji za otpad, one ne rješavaju problem.

Kad već ne uspijevaju nastojanja da se osjetno smanji količina otpada koji svatko od nas svakodnevno proizvodi, jedino preostalo rješenje je traganje za djelotvornim sustavom za uklanjanje otpada.

Stoga je gradonačelnik Soluna Yiannis Boutaris ovih dana posjetio njemački grad Köln kako bi se informirao o njemačkom načinu uklanjanja otpada. Jer tko se drugi može pohvaliti izuzetnom čistoćom gradskih ulica kao što to mogu Nijemci?

>>Pre-kom: U Goričanu nećemo skupljati životinjski otpad

 

Ključne riječi

Komentara 3

DE
dejure
09:20 23.11.2012.

Pomozi sirotu, na svoju sramotu

DU
Deleted user
09:45 23.11.2012.

Ovi pisu i to je nesto... Na smecu se moze vise zaraditi nego na maslinama...

Avatar oris2
oris2
12:13 23.11.2012.

Samo ako uspiju ubijediti Grke da muhe nisu dobre za nepokriveno meso koje visi na trzhnici , uchinili su povjesni pomak

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije