RADIKALNI POTEZ VLADE

Nijemci bijesni: Inženjer ili liječnik u bolnici za isti posao mogao bi dobiti manju plaću od stranca koji je tek stigao u Njemačku

11.07.2024.
u 12:57

U Njemačkoj već godinama traju rasprave na pitanju imigracija, a neke su političke snage znatno porasle na tom pitanju

Ključne riječi

Komentara 19

DU
Deleted user
14:18 11.07.2024.

to su ti zeleno crveni progresivci, uništili su sve što je tamo vrijedilo, uništavaju i dalje. Vozni red, strukturu stanovništva, u dječjim vrtićima zabranili svinjetinu, a ovi uvozni neće učit njemački jezik. Kradu po dm-u a ovi ih puštaju za do 20 eura. Pikaju se noževima po cesti, govore kako će sve crkve pretvorit u džamije. Još ih sad planiraju nagradit i na ovakav način. A ovi i dalje liberalče i multikulturuju. Takvi dolaze i ovdje kod nas i nasrću, iz svake paštete vire.

V0
Vlaskoulicanec4.0
13:54 11.07.2024.

I ne samo to: planiraju da stranci plaćaju niže poreze!!! Banda ljevičarska!!!

Avatar buffalobill
buffalobill
14:55 11.07.2024.

Problem je taj što mnogim Nijemcima ide još dobro pa se sa ovakvim stvarima ne zamaraju. Žive u dobrim dijelovima gradova, dobro zarađuju svoju djecu šalju u najbolje škole i nemaju kako roditelji tako i djeca kontakata sa gore navedenim migrantima. Ali sve više dolazi ovaj problem i do srednje klase, tako da sve više Nijemaca su konfrontirani sa ovim problemom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije