Javili s Pantovčaka

Ništa od krunidbe: Milanović ipak neće u London, otkrio i razlog

Vukovar: Svečanom sjednicom obilježen Dan Grada Vukovara kojoj je nazočio i predsjednik Milanović
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
05.05.2023.
u 11:26

Zoran Milanović neće otputovati na svečanost krunidbe kralja Charlesa III u Londonu, javili su iz njegovog ureda.

"Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović neće otputovati na svečanost krunidbe kralja Charlesa III u Londonu, koja je u subotu 6. svibnja 2023. godine", javili su u petak iz Ureda predsjednika.

Kažu kako je Vladina Direkcija za korištenje službenih zrakoplova obavijestila Ured kako službeni zrakoplov ima tehnički kvar zbog kojega se ne može koristiti za planirani let.

"Predsjednik Republike planirao je danas popodne, nakon svečanog programa povodom Dana grada u Puli, otputovati u London", javili su iz Ureda.

Prijenos krunidbe kalja Charlesa III u subotu od 12 sati pratite uživo na portalu, Facebooku i YouTube kanalu Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 14

PV
prcko.vita
12:41 05.05.2023.

Kaže službeni zrakoplov ima tehnički kvar. Ljudi? Pričamo o modernoj Europskoj državi. Zar smo spali na jedan pokvareni službeni zrakoplov? U čemu je problem da leti u unajmljenom zrakoplovu? A helikopteri? Ovo je stvarno smiješno. E moj Zoki. Sramota.

DU
Deleted user
11:43 05.05.2023.

Koji proziran i smiješan razlog!!??? Znalo se puno ranije kada je pir, pa se moglo doci i drugim linijama!

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
12:09 05.05.2023.

Neka nazove Obersnela i krene Galebom !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije