OTKAZALI DOLAZAK

Ništa od sučeljavanja Plenkovića, Bernardića i Škore na HRT-u

Bernardić, Škoro i Plenković
Foto: PIXSELL
1/4
30.06.2020.
u 18:12

Kako neslužbeno doznajemo, umjesto Plenkovića sutra bi se trebao pojaviti ministar Tomislav Ćorić, a umjesto Bože Petrova Marija Selak Raspudić

Čelnici šest stranaka koji prema anketama prelaze izborni prag trebali su se u srijedu navečer sučeliti na HRT-u. Na sučeljavanje su pozvani lideri HDZ-a, Restart koalicije, Domovinskog pokreta, Mosta, platforme Možemo! i Živog zida.

Očekivalo se da na sučeljavanje stignu čelnici, no kako se doznaje tijekom današnjeg dana najprije je gostovanje otkazao Andrej Plenković, potom Davor Bernardić, pa Miroslav Škoro i potom Božo Petrov. Za sada ostaje to da će se u studiju od čelnika pojaviti tek Tomislav Tomašević iz platforme Možemo! i Ivan Vilibor Sinčić iz Živog zida.

Kako neslužbeno doznajemo, umjesto Plenkovića sutra bi se trebao pojaviti ministar Tomislav Ćorić, a umjesto Bože Petrova Marija Selak Raspudić. Još se ne zna tko bi došao umjesto Davora Bernardića i Miroslava Škore. U ovim trenucima na HRT-u traje urednički kolegij oko sutrašnjeg sučeljavanja.

 

>> VIDEO Analiza Skoke i Macana u studiju Večernjeg: Škoro gubi popularnost, a od SDP-a se očekivalo više

Ključne riječi

Komentara 8

RE
RedTree
18:30 30.06.2020.

Koliko znam Plenković u to doba ima predviđen posjet 10. izbornoj jedinici. Mislim da su sučeljavanja korisna pa smo tako mogli sinoć čuti da bi se vratila Jokićeva reforma, koja bi izbacila kompletnu lektiru, svjetske klasike i domaću književnost od Marulića, Šenoe do A. B. Šimića i koja je imala desetke tisuća primjedbi od struke. Plašenje građana suludim teorijama o 3000 dnevno oboljelih od korone, da su maske 100 kuna, zatvaranje cijele ekonomije radi korone, totalno nepoznavanje ekonomije koje bi nas odvelo u bankrot i stanje Venezeula i da je čovjeku draži diktator druge države koji nikad nije ni htio Hrvatsku.

LU
Lui
18:58 30.06.2020.

Škoro gunđa kako ga nitko ne zove na debate i na kraju kad ga pozovu, on ju otkaže. Prokleta je amerika

PA
park54
03:11 01.07.2020.

On meni ni pjevati nezna. Gledao sam neki dan koncert njega i Tomsona,Tomson pjeva ,a ovaj se samo uvija na koncertu. Po meni 0 bodova. A kao političara,to necu ni komentirat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije