KAKO ĆE IZGLEDATI?

Njemačka i još četiri države stvaraju europsku vojsku za brzu intervenciju

21.10.2021.
u 22:55

Predsjednica Europske komisije na tu je funkciju došla s položaja njemačke ministrice obrane i dobro je upućena u vojnu problematiku

Ključne riječi

Komentara 16

SI
sisavac
04:52 22.10.2021.

Otvaranje tema o obrani, vojsci, je način distrakcije javnosti sa problema. Nato je američki alat, i eu države tu nemaju nikakav utjecaj. Prvi sekretar nato-a, amerikanac, je rekao što je cilj nato pakta, sovjete držati van europe, amerikance unutra, a nijemce dolje. To vrijedi i danas. Eu treba shvatiti da je 2 svj rat završio prije 80 godina, da američku vojsku treba ispratiti već jednom iz europe, da amerika nije saveznik već konkurent. Ove male istočne živčane državice se moraju pomiriti s time da im je rusija susjed i nikud ne bude otišla, da što će više američkih vojnika biti kid njih da će i rusi povećavati svoje. I svima mora biti jasno da u slučaju sukoba europa bude razrušena, ne amerika u toj mjeri. A ova njemica je iz njem min obrane napravila sramotu, pronevjerila velike novce. Sad se zapitajte tko stoji iza nje da je dogurala do ove pozicije.

SJ
Sve je uzalud
05:50 22.10.2021.

....do kada trošiti novac protiv samih sebe...

Avatar kenshi
kenshi
22:27 22.10.2021.

EU će osnovati vojsku! HA HA! Nemogu se ni dogovoriti kada ukinuti mjenanje sata iz ljetnog u zimsko.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?