VELIKO UPORIŠTE RADIKALA

Njemačka savezna pokrajina Tiringija oaza je njemačkih ekstremnih politika

11.09.2024.
u 23:00

I za ove izbore u Tiringiji AfD je imao mnoge promotore i influencere koji su širili kratke isječke iz talk-showa s političarima te stranke. Pritom su ti isječci bili montirani prema potrebi

Ključne riječi

Komentara 4

IG
IgorY
09:38 12.09.2024.

U stvari radi se o normalnoj desnoj stranci, a ne nikakvim radikalima. No za zapadne " slobodne medije " sve što nije ultra lijevo je radikalno desno. Prikočite malo, jer stvari se mijenjaju uz svoj radikalizam nećete biti u mogućnostiti na vrijeme presvući košulje. Zato pamet u glavu.

GO
goran2hr
08:45 12.09.2024.

Iako ih se etiketira, od AdF-a nisam vidio ništa ekstremno. Ono, "jao" - montirali isječke prema potrebi?!

TR
trpimir2022
11:55 12.09.2024.

Globalni, mainstream mediji drukaju za jednu stranu i za njih su svi oponenti radikali i ekstremisti. Na taj način skrivaju svoj, opasni, ratni radikalizam, u kojem mir nije opcija, a borba za mir je izdaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije