Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKRIVENO ISPOD ODJEĆE

Kakav ulov na njemačkoj granici! Carinici pronašli više od 500.000 eura gotovine u autu

Foto: Zoll
24.06.2024.
u 15:50

Upitali su ga ima li više od 10.000 eura u gotovini, na što im je muškarac pokazao torbu s manjim iznosom gotovine

Carinski službenici jedinice za kontrolu prometnih puteva Emmerich u Njemačkoj 7. lipnja su kontrolirali automobil u kojem je jedna osoba ulazila u zemlju iz Nizozemske i na kraju otkrili da u autu prevozi više od pola milijuna eura gotovine, kako prenosi Fenix Magazin.

Prije toga su ga upitali ima li zabranjenu robu u vozilu, poput droge ili oružja, na što je muškarac odgovorio kako nema. Zatim su ga upitali ima li više od 10.000 eura u gotovini, na što im je muškarac pokazao torbu s manjim iznosom gotovine, prije nego što su carinici odlučili pregledati prtljažnik automobila.

U prtljažniku su carinici pronašli putnu torbu ispod odjeće s nekoliko smotuljaka novaca, a zatim su pronašli još putnih torbi i plastičnih vrećica. Nakon tog otkrića muškarac je carinicima rekao kako kod sebe ipak ima oko 450.000 eura u gotovini, ali su carinici našli i više od toga.

Gotovina je zaplijenjena, a protiv 52-godišnjaka je pokrenuta kriminalistička obrada zbog sumnje na pranje novca. Carinski istražni ured u Essenu provodi daljnje istrage u ime ureda javnog tužitelja u Kleveu.

VEZANI ČLANCI:


“Dodatne informacije o ovom predmetu trenutno se ne mogu dati zbog istrage koja je u tijeku”, navode njemački carinici.

GALERIJA Jeste li ih primijetili? Na zagrebačkim ulicama osvanule minijature koje oživljavaju povijest


1/35
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije