Ukrajina kontrolira dio teritorija

Njemački tenkovi opet se kotrljaju Rusijom, krajnje desni AfD traži njihovo povlačenje

14.08.2024.
u 11:55

Rusija je donijela rat drugima, a sada se rat vraća kući. Ukrajina je uvijek željela samo mir koji će sigurno i osigurati, rekao je ukrajinski predsjednik Zelenski

Komentara 39

Avatar gremo20
gremo20
12:26 14.08.2024.

afd kojeg svi doživljavaju kao poklonike onog malog s brćićima, sada su uz ruse...kao i prije 80 godina kad je taj mali s brčićima potpisao pakt njemačkih nacista sa rusima o vojnoj suradnji nakon koje su zajedno okupirali poljsku!

Avatar El Indio
El Indio
14:09 14.08.2024.

AfD bi sa Putinom bratski podjelio Ukrajinu kao nekad sto su podjelili Poljsku. Jos da Trump dojde na vlast e onda idemo na front proti istoka i zapada

PR
pravednik2
12:37 14.08.2024.

Njemački tenkovi? Glupost. To su ukrajinski tenkovi, proizvedeni u Njemačkoj. Inače bi mogli i napisati, ruske puške (kalašnjikovi ) ubijaju i nanose zlo po cijelom svijetu. A AFD financiraju i protežiraju upravo Putinovi ljudi. Cilj kaos u Njemačkoj i šire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije