Gay životinje

Njemački ZOO odlučio razdvojiti homoseksualne lešinare

lesinari
Reuters/Pixsell
11.11.2010.
u 19:40

Voditelj zoološkog vrta u Muensteru Dirk Wewers kaže da im je potrebno nekoliko mladunaca lešinara pa nemaju drugog izbora nego razdvojiti zaljubljene mužjake

Istospolni par lešinara u zoološkom vrtu u njemačkom Münsteru uskoro će biti razdvojen. Nakon što su mjesecima pokušavali zajedno izgraditi gnijezdo, vodstvo vrta odlučilo je jednog od njih spariti sa ženkom iz češkog ZOO-a, javljaju njemački mediji.

Voditelj zoološkog vrta u Münsteru Dirk Wewers kaže da im je potrebno nekoliko mladunaca lešinara pa nemaju drugog izbora nego razdvojiti zaljubljene mužjake.

Obojica mužjaka imaju 14 godina, a u ZOO-u tvrde da se nisu iskazali vještinom u gradnji doma:

- Drugi lešinari su im stalno krali materijal potreban za gradnju gnijezda - rekla je glasnogovornica ZOO-a.

Ključne riječi

Komentara 13

JM
ja-ma
21:07 11.11.2010.

I dva ljudska hetera u zatvorima se ponekad \"nategnu\" zbog nejebice,a kako ne bi ptičurine,no to ne znači da su pederi.Ako su \"bračni par\" gdje su im jaja i mladunčad?Pokušali napraviti gnijezdo...Pih!

OB
-obrisani-
19:55 11.11.2010.

. diskriminacija, diskriminacija !!!

JA
jah
23:43 11.11.2010.

opet navala komičnih homofoba koji znaju što je ispravno :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije