POLICAJCI PUNI POSLA

Noćni kaos na zadarskim cestama: Jedan vozio drogiran i odbio vađenje krvi, dvoje vozača odbilo test na droge

Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
1/4
10.09.2024.
u 18:58

Na zadarskim cestama ove noći zabilježeni su značajni prekršaji: jedan vozač je bio drogiran i odbio vađenje krvi, dok su dvoje drugih vozača odbili testiranje na droge.

Jedan vozio drogiran, a dvoje je odbilo testove na droge. U kratko se može na ovaj način sažeti evidentirano u policijskoj kontroli prometa u Zadru ovog vikenda. U 21.50 sati u Ulici 4. Gardijske brigade policijski službenici Postaje prometne policije Zadar zaustavili su motocikl bez registarskih oznaka s kojim je upravljao 22-godišnji hrvatski državljanin.

Ponuđen test na prisutnost droga u organizmu 22-godišnjak je odbio kao i ponuđeno vađenje krvi i urina poradi analize i vještačenja. Vozač je uhićen te je danas uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja doveden na Prekršajni odjel nadležnog suda u Zadru.

U 00.50 sati u Biogradu policijski službenici Policijske postaje Biograd zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 19-godišnja hrvatska državljanka koja je odbila ponuđen test na droge. Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, vozačica će zbog počinjenog prometnog prekršaja biti prekršajno sankcionirana. 

VEZANI ČLANCI: 

U Zadru u Ulici Bleiburških žrtava u 00.15 sati policijski službenici Policijske postaje Zadar zaustavili su automobil zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 24-godišnjak za vrijeme izrečene mjere zabrane upravljanja vozilom. Policijski službenici su muškarcu ponudili preliminarno testiranje na opojne droge te je dobivena pozitivna reakcija na opojna sredstva, dok je izričito odbio ponuđeno vađenje krvi i urina poradi analize i vještačenja. Vozač je uhićen te je danas uz optužni prijedlog zbog počinjenih prometnih prekršaja doveden na Prekršajni odjel nadležnog suda u Zadru.

>>> FOTO Ovo su površinom najveće Hrvatske županije: Znate li u kojoj od njih živi najmanje ljudi?

1/25
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije