NOMINACIJA MARTE KOS

Slovenija se vraća na Balkan: Ljubljana si osigurala najvažniji resor u Europskoj komisiji

10.10.2024.
u 19:00

Imenovanje Marte Kos pružit će Ljubljani mogućnost diskretnog ostvarivanja slovenskih interesa i jačanja utjecaja u regiji i šire na posve novoj razini.

Komentara 9

CR
crocro
20:12 10.10.2024.

Ako se sam guraš u Balkan, onda se nemoj čuditi i drugima. Hrvatska ima dijelova koji uopće ne pripadaju Balkanu. A i zemlje koje jesu na Balkanu, nije svjedeno gdje su smještene na tom Balkanu. Obzirom da Hrvatska nije cijelim svojim dijelom na Balkanu, onda se niti ne treba svrstavati na Balkan kao balkanska zemlja. Hrvatska je po svojoj razvijenosti "jednu svjetlosnu godinu" iznad zemalja dubokog Balkana. Po kulturi kojoj je Hrvatska oduvijek pruipadala, da se i ne ističe. Dijelovi Hrvatske po svojoj razvijenosti podsjećaju na Austriju, dok se kod zemalja dubokog Balkana to ne primječuje. Ali ako se neki sami guraju i svrstavaju na Balkan, kako će vas onda stranci distancirati ili diferencirati?

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
21:15 10.10.2024.

Hvala Gorenje ne volim te više od kad sam upoznao Bosha, Roberta Bosha

IC
ICCO
19:38 10.10.2024.

Zato će naša krstarit Mediteranom I svaki tjedan u Dubrovnik, čista nula.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije