Darovi siromašnima

Novčani dar od 300 kuna dobila 134 siromašna i udomljena djeteta

dar (1)
Ljiljana Risek
16.12.2010.
u 11:28

Novac su dobila dječica s troje i više braće, a novčani dar zadovoljno su dočekala i dječica čije su obitelji korisnici pomoći za uzdržavanje

IVANEC – Budući da je Djed Božićnjak na dalekom putu od Laponije do Ivanca zapeo u snijegu, darove ivanečkoj dječici u srednjoškolskom je amfiteatru uručila dogradonačelnica Jasenka Friščić.

I zimus je najdraži djedica djeci poslao novčane darove s 300 kuna u omotnici, a dobila su ih djeca bez roditelja ili bez roditeljske skrbi, udomljena u tuđim obiteljima. Također, novčani dar željno su dočekala i djeca iz socijalnog programa, čiji su roditelji korisnici pomoći za uzdržavanje Centra za socijalnu skrb, a ništa manje nisu mu se obradovala ni djeca s troje i više braće.

Njihovo su druženje stihovima i pjesmom uljepšali mališani Dječjeg vrtića Ivančice, a potom su se svi zajedno pogostili uz pun stol voća i raznih slatkiša.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije