Neprimjereno ponašanje

Nove optužbe: Trump je žene dirao za grudi, a djevojčici je rekao: Za 10 godina bit ćeš mi cura

hillary clinton, donald trump, debata
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
Autori: Ivan Halar, Hina
13.10.2016.
u 10:25

Jedna od žena, Jessica Leeds, ispričala je kako ju je Trump uhvatio za grudi i pokušao staviti ruku pod suknju prilikom leta u zrakoplovu za New York 1980.

Nakon što su se prošloga tjedna u javnosti pojavile snimke na kojim je na vulgaran način govorio o ženama, republikanski kandidat za američkog predsjednika Donald Trump suočava se s novim optužbama, ovoga puta o nedoličnom ponašanju prema ženama, o čemu su za The New York Times u srijedu svjedočile dvije žene.

Navode dviju žena, koje su Trumpa optužile za neprimjereno diranje, njegov je glasnogovornik nazvao izmišljotinom, no to bi moglo dodatno naštetiti Trumpovoj kampanji nekoliko tjedana uoči predsjedničkih izbora, koji će se održati 8. studenoga.

Jedna od žena, Jessica Leeds, ispričala je kako ju je Trump uhvatio za grudi i pokušao staviti ruku pod suknju prilikom leta u zrakoplovu za New York 1980., dok je druga žena, Rachel Crooks, opisala kako ju je Trump 2005. poljubio u usta kod dizala u Trump Toweru na Manhattanu, gdje je radila kao recepcionarka u tvrtki za nekretnine.

Iz Trumpova stožera zanijekali su te tvrdnje rekavši kako je cijeli članak fikcija, te da je The New York Times objavio klevete koje poprimaju osobine koordiniranog atentata na Trumpa.

A na internetu se pojavila i snimka iz 1992. sa snimanja božićnog izdanja emisije Entertainment Tonight na kojoj, tada 46-godišnji Trump, za 10-godišnju djevojčicu kaže da će mu za 10 godina biti cura.

Trump je upitao djevojčicu: – Ideš li gore pokretnim stepenicama?

Ona mu je odgovorila "da" nakon čega je uslijedila sporna izjava:

– Pogledaj ju, ona će mi za 10 godina biti cura. Možeš li vjerovati?!

Snimka je zgrozila američku javnost koja Trumpu daje sve manju potporu. Prema posljednjim anketama, za njega bi glasovalo 41 posto birača, a za Hillary Clinton 48 posto. 

Komentara 11

AD
adrian24
11:01 13.10.2016.

Prvo audio snimka iz 2005., onda video snimka iz 92', što je sljedeće? "Trump je neprimjereno dodirivao majčinu vaginu prilikom rođenja"?

PO
pozornik66
11:08 13.10.2016.

3 medijske kuće su naredile svojim radnicima da pročešljaju sve arhive o Donaldu, nevidjena hajka na predsjedničkog kandidata u novijoj američkoj povjesti.

Avatar abcd
abcd
11:10 13.10.2016.

Sad se sjetila nakon 36 godina, nije joj smetalo do danas, haha. Inace gdje pisete o Clintonicinim mailovima gdje izmedju ostalog mozemo vidjeti o saudijskim donacijama, kako mrzi katolike, kako se namjestaju unutarstranacki izbori, kako se zahvaljuje rezimskim medijima za spinove...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije