PROMO

Novi portfelj Telemach uređaja vrhunskih performansi i s naprednim funkcijama: 5G Pro telefon, dječji pametni sat i bežične slušalice

Telemach
17.09.2024.
u 13:37

Telemach 5G Pro telefon, pametni sat za djecu i bežične slušalice dio su novog portfelja uređaja s potpisom United grupe, odnosno Telemacha. Sva tri uređaja prate najnovije trendove i potrebe korisnika, nude vrhunske performanse, a uz to i pristupačnu cijenu.

Novi pametni telefon nasljednik je prethodne uspješne generacije i obogaćen je novim naprednim funkcionalnostima. Telemach 5G Pro je model s vrhunskim performansama, snažnom baterijom, velikom memorijom od 256GB za sve fotografije, video i druge sadržaje i punjačem od 22,5 W za brzo punjenje. Uređaj dolazi s novim Android 14 operativnim sustavom te interaktivnim dynamic island sučeljem, omogućuje korištenje najbrže 5G mreže s nacionalnom pokrivenošću i ističe se velikim kapacitetom baterije od 5000 mAh.

Elegantnog je dizajna s malim rubovima oko velikog 6,6'' zaslona i sustavom kamera koji uključuje glavnu kameru od 108 MP za nevjerojatne fotografije visoke rezolucije za snimanje svakog trenutka. Dodatno, Telemach 5G Pro omogućuje besprijekornu povezivost zahvaljujući eSIM tehnologiji koja isključuje potrebu za fizičkom SIM karticom. Uz brzi punjač, među bogatom dodatnom opremom izdvajaju se i zaštitno staklo i silikonska maskica.

Ovaj telefon dostupan je uz Unlimited tarifu za samo 4,90 eura, a samo jedan dodatni euro mjesečno donosi korisnicima nove Telemach bežične slušalice. Telemach in-ear slušalice iznimno su lagane, imaju dugotrajnu bateriju i vrhunsku kvalitetu zvuka te su savršen dodatak za sve ljubitelje glazbe u pokretu. Bluetooth verzija 5.3 osigurava stabilnu vezu, brži prijenos podataka i manju potrošnju energije, pružajući besprijekorno iskustvo slušanja, dok vodootpornost IPX4 omogućuje slušanje glazbe čak i u lošim vremenskim prilikama.

Trostruko pozicioniranje pametnog dječjeg sata

Pametni dječji sat je prvi wearables gadget u ponudi Telemacha. Trostruka tehnologija pozicioniranja koja uključuje GPS, BLS i Wi-Fi omogućuje iznimno precizno praćenje lokacije u realnom vremenu, a video pozivi i dopisivanje jednostavno komuniciranje s roditeljima i obitelji.

Djeci je dostupno zvanje unaprijed dozvoljenih kontakata, dok roditelji u svakom trenutku preko aplikacije mogu saznati točnu lokaciju djeteta i stupiti u kontakt s njim direktno. Za još veću razinu sigurnosti, roditelji na raspolaganju imaju i napredne mogućnosti kontrole kojima na jednostavan način mogu upravljati putem aplikacije. Sat podržava eSIM te je uz posebno kreiranu Junior tarifu dostupan za svega 3 eura mjesečno.

Sva tri uređaja dostupna su uz Telemach tarife po iznimno povoljnim cijenama, a nabavit ih se može na Telemach prodajnim mjestima te putem webshopa.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije