STRAVA U SAD-U

Novo otkriće u slučaju nestale Beograđanke: Policija pronašla predmete u kontejnerima blizu stana suprugove majke

Ana Walshe
Foto: Instagram
1/3
10.01.2023.
u 23:11

Ovoga ponedjeljka dok su pretraživali kontejnere blizu kuće Brianove majke i odlagališta otpada na sjeveru Bostona, istražitelji su pronašli kako kažu "nekoliko predmeta". Predmeti će biti podvrgnuti forenzičkom istraživanju u sklopu potrage za nestalom Anom.

U ponedjeljak policijski su službenici u sklopu istrage pronašli nekoliko predmeta koji mogu biti povezani sa nestankom Beograđanke Ane Walshe (39) , ali za sada nema informacija o kakvim je predmetima konkretno riječ. Nalazi moraju proći forenzička ispitivanja kako bi se sa sigurnošću utvrdilo da su povezani sa nestankom. 

''Potraga provedena jučer sjeverno od Bostona rezultirala je skupljanjem brojnih predmeta koji će sada biti podvrgnuti obradi i testiranju kako bi se utvrdilo imaju li dokaznu vrijednost za ovu istragu", rekao je u utorak David Traub, glasnogovornik Morrisseyja.

Pronađeni predmeti nalazili su se u kontejnerima za smeće blizu stana majke Briana Walshea, supruga nestale Ane te odlagališta smeća. Obje lokacije udaljene su sat vremena vožnje od mjesta gdje su živjeli, u čijem su podrumu, podsjetimo, pronađeni ostaci krvi te oštećen nož.

Podsjetimo, nestanak Ane Walshe, inače majke troje djece, i dalje ostaje misterij. Istražitelji su u podrumu kuće u Cohassetu u saveznoj državi Massachusetts pronašli krvavi nož. Anin suprug Brian Walshe (47) u ponedjeljak je izveden pred Okružni sud u Quincyju pod optužbom da je obmanuo istražitelje koji traže ženu. 

Za sada zbog pronalaska navedenih predmeta nije došlo do promjene potužbi nametnutih Walsheu, kao ni nametanja novih, prenosi Boston Globe.

Foto: Ana Walshe/Facebook

Također, ispostavlja se da je Walshe odprije poznat policiji zbog probaje krivotvorenih slika Andyja Warhola u vrijednosti 80 tisuća dolara sakupljaču umjetnina iz Kalifornije. Na federalnom sudu u Bostonu se čeka presuda u vezi ovoga slučaja, a prema dokumenitima sa suda pušten je da se brani sa slobode nakon što je njegova majka uplatila 75 tisuća dolara jamčevine.

"Vidim ga kao vrlo preračunatog tipa", rekao je za NBC Boston oštećenik u tom slučaju.

"Mislim da nema nikakav osjeća odgovornosti, suosjećanja, niti empatije prema meni i drugim žrtvama'', dodao je.

Policija je rekla da između dva slučaja ne uočavaju poveznicu.

>> VIDEO: EU priprema novu direktivu za vozače, neki će posebno loše proći

Komentara 4

KR
Krotila
23:40 10.01.2023.

Interesuje li vas kako je nestao general HVO Vlado Šantić?.

XA
xaron
04:49 11.01.2023.

Razvod na Američki način.

DJ
Dodaj Juri
23:35 10.01.2023.

O boze! S cim nas maltretirate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije